Nyitva tartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-15:00

H-1107 Budapest, Száva utca 6.
Telefon: +3614332112
Fax: +3614332113
E-mail: info@eurhythmics.hu

Eurhythmics


Sceni-tech beszámoló

2016. május 18-19-én került megrendezésre a Sceni-Tech Színháztechnikai Kiállítás és Fórum, melyen mi is kiállítóként vettünk részt.

A kiállítást a Magyar Színháztechnikai Szövetség (MSzTSz) szervezte azzal a céllal, hogy lehetőséget adjon a legújabb eszközök, rendszerek megismerésére, elsősorban a színházi szakemberek számára. 

A rendezvényen a hazai fény-, hang- és színháztechnika prominens cégei képviseltették magukat, standjaikon pedig a legfrissebb fejlesztésű eszközökkel ismerkedhettek meg a látogatók.

A Eurhythmics Kft. elsősorban a Shure vezeték nélküli mikrofonrendszereit mutatta be, ezek közül is az ULX-D, valamint az AXIENT volt fókuszban. 

Az ULX-D rendszert nagy elégedettséggel használják már évek óta a Pesti Magyar Színházban, ahol több száz előadáson bizonyította, hogy helye van a színházi világban. 

Az AXIENT sikerét mutatja, hogy idén már az Eurovíziós Dalfesztiválon is ezt a rendszert használták. A kiállításon is rengetegen érdeklődtek a termék iránt, főleg pont az Eurovízió kapcsán voltak sokan kíváncsiak a rendszer működésére. 

Standunkon ezen kívül a látogatók megismerkedhettek a Shure WWB6 (Wireless Workbench 6) szoftverrel, valamint a ShurePlus Channels iOS alkalmazással is. 

 

Shure termékekkel kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk bizalommal! 

 

 

[ 2016. május 24. 14:29 ]