Nyitva tartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-15:00

H-1107 Budapest, Száva utca 6.
Telefon: +3614332112
Fax: +3614332113
E-mail: info@eurhythmics.hu

Eurhythmics


Hangfesztivál 2016

Idén 15. alkalommal rendezte meg a Hangáruház és az Audmax Kft. a Hangfesztivált, amin természetesen mi is részt vettünk.

A családias hangulatú rendezvény programjai között szerepeltek szabadtéri koncertek, szakmai előadások, valamint „hangszersimogató” is.

A 10:00-kor kezdődő rendezvény egy hangosító bemutatóval kezdődött, amit a hangmérnök, Zsidei János „Zsonó” tartott az érdeklődőknek.

Az udvarban található színpadon fellépett a Tonika és a Dominák, a KRAMMER Big Band, a HolyChicks valamint a Muriel zenekar. Mindeközben könnyedén csúszott a hideg sör és kíméletlenül fogyott a töpörtyűkrémes kenyér, amiért utólag is köszönetet mondunk a szervezőknek.

A Hangáruház területén nagy sikere volt a „Hangszersimogatónak” is, ahol a kiállított hangszereket, hangosító-berendezéseket lehetett kipróbálni szakemberek segítségével.

A koncertekkel egyidőben a Genelec teremben több érdekes előadáson vehettek részt a látogatók, többek között kollégánk, Őry Balázs előadásán, aki a Shure PSM 300 fülmonitor rendszert mutatta be.

A PSM 300-as rendszer legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a megbízható vezeték nélküli kapcsolat akár 15 csatorna egyidejű használata esetén is, a prémium minőségű vevő, a MixMode, a felhasználóbarát kivitelezés, a frekvencia keresés és infra szinkronizálás, és természetesen a kiváló hangzás.

A Shure mikrofonok és hangtechnikai eszközök magyar nyelvű ismertetőit megtalálja a weboldalunkon Adobe PDF formátumban.

 

Ezúton is köszönjük a szervezőknek a meghívást és az előadásunk hallgatóinak részvételét!

 

[ 2016. május 30. 13:21 ]