Nyitva tartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-15:00

H-1107 Budapest, Száva utca 6.
Telefon: +3614332112
Fax: +3614332113
E-mail: info@eurhythmics.hu

Eurhythmics

Digitális audio hálózatok workshop

Az egyik magyar szakmai szervezet az MPRT felkérésére Szuhanek Imre (Eurhythmics Kft.) előadóként vett részt a Digitális audió hálózatokról tartott szakmai napon.

Varga Krisztiánnal (Audmax Kft.) és Fekete Gáborral (Interton Kft.) együtt állítottak össze egy olyan Dante hálózatot, mely a digitális vezeték-nélküli mikrofontól kiindulva digitális keverőkön, stage-box-on és különböző router-en át jutott el az audió jel a hangszóró membránjára.

A digitális audió hálózatokról és protokollokról tartott előadások előtt Pálfi József elnök (Magyar Professzionális Rendezvénytechnikai Társaság) köszöntőjében a rendszer gyakorlati kipróbálására buzdított.

A Shure SCM820 digitális keverő és az ULX-D vezeték-nélküli mikrofon rendszer digitális hálózatban való működésének üzembiztonságát tapasztalhatta meg a közönség a tesztelés során. Szuhanek Imre segítségével sok gyakorlati kérdés került tisztázásra.

A nap végén a szervezők és a nézők is egyetértettek abban, hogy az idő rövidsége és a téma összetettsége miatt több előadást kell rendezni a jövőben, ebben a témakörben is.

Köszönjük az MPRT -nek a felkérést és az érdeklődőknek a figyelmet.

Shure SCM820 és ULX-D rendszer Fonó előadóterem Varga Krisztián Páfi József elnök MPRT Fekete Gábor Szuhanek Imre Shure SCM820, ULX-D és Yamaha CL digitális keverő A közönség Shure ULX-D