Nyitva tartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-15:00

H-1107 Budapest, Száva utca 6.
Telefon: +3614332112
Fax: +3614332113
E-mail: info@eurhythmics.hu

Eurhythmics

Hangfesztivál 2014

Családias hangulatban zajlott a Hangfesztivál 2014. szakmai esemény, kiváló koncertekkel és zenés bemutatókkal.

Shure GLX-D16 vezetéknélküli rendszeren játszott Lukács Peta saját zenekarával és Takács Roland az Alapi Power Trio basszusgitárosa.

Proel sarok került kialakításra a Hangáruházban, ahol az újdonságok közül kipróbálható volt a V-10 és Flash-8 aktívhangfalak, valamint a Wedge széria monitor hangfalai.

A fényképeken látható, hogy a család többi tagja is jól érezte magát apuka szakmai előadáson való részvételével párhuzamosan. Örömteli, hogy ez a rendezvény hozzájárul az újabb generációk bevonásához a magyar zenei életbe.

Gyors telefon a Proel új hangfalairól. Lukács Peta és zenekarának koncertje Alapi Power Trio koncertje Hermann János tulajdonos MC-ként erősíti a családias légkört Családi érdeklődés a Proel után Lukács Peta és a Shure GLX-D16 Legifjabb Éliás gitározik. Dandó Zoltán gitáros, Noribaba Sz. N. hasngtechnikus Takács Roland az Alapi Power Trio basszusgitárosa és a Shure GLX-D16 Alapi Power Trio, Shure GLX-D16 és a kiváncsiskodó szakma Hangfejtők egymás között Noribaba Sz. M., Nagy János és mások. Sümeghi Tamás az Alapi Power Trio dobosa Új zenekar alakul? Joubert Flóra dobos és Sallai Tibor gitáros Shure fejhallgatók Báthory Zsolt és Géza bá Proel kábelek és Shure fejhallgatók társaságában Családias légkör Shure GLX-D16 Lukács Peta sárga papucsa és effektjei között Szakmai konzílium Istallációs fa 100V-os hangszóró termései Shure "fejek" fülhallgatóval Legendák egymás között Peta, sárga papucsa és Shure GLX-D16 Proel csendélet