Nyitva tartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-15:00

H-1107 Budapest, Száva utca 6.
Telefon: +3614332112
Fax: +3614332113
E-mail: info@eurhythmics.hu

Eurhythmics

Nemzetközi Jazz Nap 2014

2011 novemberében az UNESCO április 30-át a Nemzetközi Jazz Napjává nyilvánította.

2014-ben Osaka (Japán) volt a házigazda és New York, London, Sydney, Istanbul, Budapest városa csatlakozott az eseménysorozathoz.

Idén olyan kiválóságok élő-zenélésével ünnepelhettünk, mint a Test Jazz Group: Regály György, Szende Gábor, Egri János és az Alapi Power Trio: Alapi István, Takács Roland, Sümeghi Tamás.   Ünneplésbe sikerült bevonni fiatal zenészeket a közönség soraiból.

Ebben az évben Shure GLX-D és BLX sorozat promóciós előadás-sorozat kereteivel egészült ki cégünk támogatása. A gitárosok részére kifejlesztett Shure GLX-D16 vezetéknélküli rendszer használata mellett dob- és ének mikrofonok a Beta, SM és KSM sorozatból tették hangzás-gazdaggá az eseményt.

Hanosz parnercégek biztosították a kíváló hangszereket és hangtechnikát. Interton Kft. Yamaha CL keverő és QSC hangrendszer, Audmax Kft. Natal dobok, Rockforth Kft. a Warwick basszusgitárokat, erősítőt és Framus gitárokat.

Test Jazz Group Alapi Power Trio Alapi István Alapi István, Takács Roland és Shure GLXD-16 Egri János Basszusosok egymás között. Egri János és Takács Roland Regály György és Szende Gábor Szende Gábor és a Shure mikrofonok Sümeghi Toma és a Shure mikrofonok Lábdob csendélet: Natal dobok és Shure Beta52 Alapi István vezetéknélkül Közönség mobil világa Fekete Gábor és Tóth Tamás az Interton szineiben a QSC hangfalak, Yamaha CL keverő kezelése közben Németh László "minden" technika tudora a backstege-ból Regály György Shure SM58 villanás Nemzetközi Jazz Nap Jam Nemzetközi Jazz Nap Jam Nemzetközi Jazz Nap Jam Nemzetközi Jazz Nap Jam Alapi Power Trio show-jának húr-áldozata Közönség, előadó és fotós akcióban Közönség, előadó és fotós akcióban "A hang keze" Fekete Gábor-Interton vs Yamaha CL keverő Test Jazz Group, Regály György és a QSC hangrendszer Sümeghi Toma és a Shure mikrofonok Alapi Power Trio és Shure GLXD-16