Nyitva tartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-15:00

H-1107 Budapest, Száva utca 6.
Telefon: +3614332112
Fax: +3614332113
E-mail: info@eurhythmics.hu

Eurhythmics

Shure Workshop Nagyatád

Shure workshop-ot az Eurhythmics Kft. viszonteladó partnerével a Mr. Kool Kft-vel  közösen rendezte meg  2014.június 12-én Nagyatádon. Szakmai esemény jó hangulatban zajlott, melyhez Kuti Zoltán és kollégáin kívül a RetroMode Zenekar élő koncertje nagy mértékben járult hozzá.

RetroMode zenekar tagjai:
Horváth György (dobok), Kovács Sándor (gitár-vokál), Huros Tibor (ének-gitár), Czipóth Lajos(basszusgitár-ének), Tóth Sándor (billentyű).

Shure Workshop Nagyatád Mr.Kool Kft. bemutatóterme. Kool Kft. rendezvényterme előtt Retromode zenekar Mohai György hangmérnök és a  kollégák Előadás helyszíne Mr. Kool Kft. rendezvényhelyszíne Előadás hallgatói Szuhanek Imre előadása a beszéd hangosításról Az elfoglalt Kuti Zoltán házigazda és kollégája Janka A szakma aktív művelői Tibor és Csaba A média szakemberei Dobmikrofonozás a gyakorlatban is vizsgázott Shure DMK52-57, Beta91A és SM81, Horváth György, aki kihívások elé állította a mikrofonakat és a hangosítást. Shure SM57 a gitárosok segítője Természetesen a szólógitár is Shure SM57-el lett kihangosítva Kovács Sándor nagy örömére Shure SM58 és Huros Tibor énekes, Czipóth Lajos basszusgitáros valamint Kovács Sándor szólógitáros társaságában Kocert hallgatósága árnyékban rajongott Gyuribá a szakma nagy  "öregje" egyik  fiatal házigazdánk társaságában Hölgyek is érdeklődtek a Shure előadás iránt A Shure történelem kvíz anyaga a kivetítőn Retromode gitárszekció Retromode zenekar billentyűse Tóth Sándor